PAGINAS

martes, 17 de septiembre de 2019

Micaela organitza la I Dansà solidaria a Maides

La Falla Santa Maria Micaela - Martí l’Humà té el plaure d'invitar-los el pròxim dissabte 28 de setembre a la seua I Dansà Solidària en benefici de la Fundació Maides. La concentració de la dansà per als grups de balls, falles i demés persones que vullguen participar, serà a les 12:30 hores en el creuament dels carrers Martín l'Humà en Lliterat Gabriel Miró.
La Dansà donarà començament a les 13:00 hores en el Jardí de Juan Llorens, jardí ubicat en els carrers Santa Maria Micaela, Juan Llorens i Lliterat Gabriel Miró. ¡Animar-vos a participar! ¡Vos esperem a tots!
¿Cóm participar?
Enviant un correu electrònic a info@santamariamicaela.com en el nom, teléfon i correu de la persona responsable per a poder enviar-li la ficha d'inscripció.
Una volta rebuda la mateixa, caldrà enviar-la omplida a info@santamariamicaela.com
Ademés, cada participant donará 1€ solidari que serà íntegre per a la Fundació Maides.
La dansà està oberta tant a adults com a infantils, i ademés, les parelles no tindran que ser mixtes si els participants ho desigen.
¿Cóm puc colaborar en este fi solidari sense ballar?
Si no participes en la dansà pero vols colaborar, eixe mateix matí, en el punt de concentració, podràs realisar la teua colaboració en les vedrioles destinades per al mateix fi.