PAGINAS

miércoles, 5 de diciembre de 2018

Rubén Lucas Garcia guanya el concurs de cartells de Gandia

El passat divendres 30 de novembre, més de 600 persones es concentraven al Museu Faller de Gandia per tal de conéixer el guanyador del Concurs de Cartells Tomàs Femenia. El guardonat fou Rubén Lucas Garcia, dissenyador de la població de Torreagüera (Murcia) amb la seua obra el ‘Bateig’. Es tracta d’un cartell que potència un dels actes més particulars de la festa de les falles a Gandia. Ja que a altres ocasions aquest esdeveniment que té lloc el 16 de març no existeix. Rubén Lucas volgué aportar al cartell un aire fresc i original però també un alt valor simbòlic.
Per primera vegada, l’atorgament del premi de cartells es realitza al Museu Faller i fou un èxit de participació. Per primera vegada en les XII edicions es congregaven tants fallers, dissenyadors, visitants i amics a l’atorgament d’aquest premi. Aquest significatiu ascens fa patent que el Concurs de Cartells Tomàs Femenia és un concurs consolidat dintre del món del disseny i de les falles, i a més crea gran expectativa.
Per altra banda, ha estat un èxit de convocatòria, ja que s’han presentat més de 30 cartells tots ells d’alt contingut i professionalitat. Aquestes obres són procedents de tots els punts d’Espanya i inclús de l’estranger, Alemanya i Andorra. Cada any, el Concurs de Cartells Tomàs Femenia travessa fronteres deixant de localitzar-se sols a Gandia i la comarca de la Safor.
I com sempre, des de la Junta Local Fallera de Gandia volen agrair a la família de Tomàs Femenia que ens ha deixat utilitzar un any més el seu nom i realitzar-li un humil homenatge a la seua persona.