PAGINAS

miércoles, 5 de diciembre de 2018

Les Falles de Gandia també celebraren el II Aniversari del Patrimoni

Més de 500 fallers i fallers volgueren celebrar el passat divendres el II aniversari de la declaració de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat al Museu Faller de Gandia. Després de l’atorgament dels premis del Concurs de Cartells Tomàs Femenia, més de 600 persones es concentraren a la casa dels fallers per tal de commemorar que des de fa dos anys la nostra festa té un major valor cultural i turístic.
La celebració començava amb la cremà d’una foguera al pàrquing del Museu Faller. Les encarregades d’encendre la metxa foren les Falleres Majors de Gandia, Júlia Perles i Laura Puig. I en eixe mateix moment, començà una nit màgica en la qual el foc i la festa no podria faltar.
Seguidament les més de 600 persones soparen coques de dacsa al saló d’actes del Museu Faller i gaudiren de la germanor i la festa tots junts. Per concloure la festa, començà la música i tant majors com xiquets pogueren celebrar que les falles som i serem per sempre una festa més rica culturalment, som patrimoni.