PAGINAS

jueves, 15 de noviembre de 2018

Amb molta màgia en la granja escola del Palau

  • Teresa Zurano i Vivi Sotelo ja son, oficialment, Falleres Majors de la Falla Antiga Senda Senent – Albereda.
  • “La granja escola” i “Amb molta màgia”, de José Francisco Gómez Fonseca son els projectes per a les Falles de 2019.
FOTOGRAFIA: NACHO FUERTES
El passat divendres la Falla Antiga Senda Senent - Albereda “El Palau” va nomenar oficialment a les seues Falleres Majors del 2019. Mig centenar de persones varen abarrotar el casal per a acompanyar a les que ja són les màximes representants de la Falla “El Palau”, Teresa Zurano i Vivi Sotelo. La presidenta de la comissió, Begoña Gómez-Cencillo, va insistir que les dos són “digne exemple” de el “esperit lluitador que nos caracteritza en Senda Senent”. “La nostra grandesa descansa en l'aportació inagotable de treball que cada faller de la comissió realitza", va afegir la presidenta.
Després de la lectura de l'acta d'aprovació de candidatures, per part del secretari de la comissió, les representants del 2019 varen ser cridades a l'escenari.
“És tot cor, carinyosa, incansable, cavall de batalla faller i apassionada de la nostra festa”. Aixina va definir Begoña Gómez-Cencillo a la Fallera Major Infantil de 2019, Teresa Zurano Cívic. “Lluitadora en els seus projectes, ama la peineta com a res”, va ressaltar d'ella la presidenta de la comissió. La ja nomenada Fallera Major Infantil de “El Palau” va tindre unes paraules d'agraïment a tota la comissió i, especialment, a la seua família.
“Fallera de ‘cap a peus’, dòna disposta, acollidora, generosa, companyera, en un cor tan gran que se li ix, dòna coratge i fort”. Estes varen ser les paraules en la que la presidenta va cridar a l'escenari a la Fallera Major 2019 de la Falla Antiga Senda Senent - Albereda, Vivi Sotelo Pla. Fent menció a la seua cançó favorita, “a ella ni tu ni ningú li per als peus. Deixa-la que balle, en altres sabates, uns que no apreten quan vullga donar els seus passos”, Begoña va cedir el micròfon a Vivi, que va dedicar unes emotives paraules als allí presents.
La presidenta de la comissió va voler recordar al president infantil, Jorge Gómez Sotelo, qui no va poder assistir a l'acte.
FOTOGRAFIA: NACHO FUERTES
Un dia després, el casal de la Falla “El Palau” va acollir la presentació dels projectes per a les Falles del 2019. Un acte que va estar presidit pels representants de la comissió i l'artista faller, José Francisco Gómez Fonseca.
La presidenta de la Falla, Begoña Gómez-Cencillo, va voler enaltir la figura de l'artesà, “aquell que des d'un simple tros de paper aconseguix eixe equilibri i bellea a pur de esforç i treball”. La presidenta va manifestar el “orgull” de la “transformació que hem aconseguit els fallers”.
El directiu Rafa González va ser l'encarregat de descobrir a el “mestre” de l'exercici, José Francisco Gómez Fonseca, segons ho va qualificar ell mateixa. L'artista faller va expressar el seu agraïment per la confiança de la comissió i, després d'unes paraules, va desvelar els esbossos dels projectes del present exercici. “La granja escola” i “En molta màgia” són els lemes de les falles que lluiran el més de març en la demarcació.
FALLA INFANTIL ANTIGA SENDA SENENT – ALAMEDA 2019
LEMA: “LA GRANJA… ESCUELA”
ARTISTA: JOSE FCO. GÓMEZ FONSECA
FALLA ANTIGA SENDA SENENT – ALAMEDA 2019
LEMA: “CON MUCHA MAGIA”
ARTISTA: JOSE FCO. GÓMEZ FONSECA