PAGINAS

viernes, 7 de julio de 2017

Tot preparat per al “Dia de l’Orxata i Xufa de Valencia”

Un dels actes principals serà l’entrega del premi “Orxater d’Honor 2017”
Serà dema dissabte 8 de juliol de 11:00 a 21:00 hores en la Plaça de l’Ajuntament.
Des de les 11 del matí i fins les 21 hores de la nit, les empreses participants donaran degustacions i vendran productes elaborats amb Xufa de Valencia. Ademes hi haurà tallers d’elaboració d’orxata, show cookings, fotocols, activitats per als mes xicotets, actuacions teatrals, una recreació d’un camp de xufes, una exposició de maquinaria i una actuació musical en la que es donarà per concluït el dia de l’orxata.
Un dels actes centrals del dia tindrà lloc a les 11:30 del matí, en l'entrega del premi “Orxater d’Honor”, un reconeiximent que la Denominació d’Origen entrega anualment a aquelles institucions o persones que han destacat per la seua contribució a l’orxata i la xufa de Valéncia. L’entrega del guardó la farà la vicepresidenta de la Diputació, Mª Josep Amigó.
A l’acte institucional han confirmat assistència diversos representants de les distintes institucions, com la regidora d'Agricultura, Horta i Pobles de Valéncia, Consol Castillo, la diputada per Valéncia del Grup parlamentari socialiste en el Congrés, Ana María Botella Gómez, la Directora General de Desenvolupament Rural i Política Agrària (PAC), Maite Cháfer i una àmplia representació dels alcaldes dels municipis de la zona de producció.