PAGINAS

martes, 11 de julio de 2017

Les Falleres Majors reben homenatge de l’Olivereta

Membres de les corts d’honor de les Falleres Majors i les Falleres Majors Infantils de València dels darrers anys, es van unir la passada nit del 7 de juliol a la gran festa que l’homenatge que l’Agrupació de Falles Olivereta ret cada any a les candidates de les seues comissions falleres.

En un acte que va començar al voltant de les deu de la nit, les candidates majors e infantils van anar pujant a l’escenari on van escoltar missatges de recolzament de companyes que en anys passats van aconseguir estar a la Cort d’honor de diferents Falleres Majors de València. Les candidates i la resta d’assistents, van disfrutar una vetllada molt animada i plena de somriures.
Per als fallers i falleres de l’Agrupació, este és un acte molt emotiu ja que representa l’última ocasió de reunió de les representants de 2017. L’acte va comptar amb la participació de Maria Donderis Sanchis, Fallera Major Infantil de València 2015 i també de Núria Olivares Robledo, Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil de València 2017 ja que les preseleccions havia estat suspesa a causa de la pluja.
D’ací a una setmana, el 14 de juliol i als Jardins del Palau, Sector Sud, es triarà d’entre les 15 candidates majors i les 15 infantils, quines són les 6 escollides per a continuar representant a les falles del sector Olivereta.