PAGINAS

jueves, 11 de mayo de 2017

La solidaritat de Collado no te preu

El pròxim dumenge 14 de maig tindrà lloc en la Plaça del Doctor Collado la XIX edició dels Jocs Solidaris, un event que té com a principal finalitat oferir una difusió del treball que realisen diversos Centres Ocupacionals de Discapacitats Psíquics de la Comunitat Valenciana per mig de l'instalació d'un mercat solidari, a l'hora que es pretén recaptar fondos per a ajudar a estos centres en la encomiable llabor que realisen.
En l'edició del passat any, gràcies a les diverses activitats organisades per la comissió (dançà, tómbola, etc...), es varen recaptar 2017,20 euros donats íntegrament als  centres participants (336,20 euros per cada centre) el passat dijous en un acte que va tindre lloc en el casal. En les 18 edicions anteriors, la falla ha conseguit recaptar i donar un total de 49.012 euros a totes les entitats solidaries.
La jornada començarà a les 10:00 hores amb l'inauguració del mercat solidari per part de Ramona Riedener i Ainhoa Lloris, Falleres Majors de la comissió junt al president Tono Fagoaga i que estara obert fins les 13:30 hores.
A la vegada de l'inauguració es obrira a la venda una tombola en preus populars a benefici dels centres ocupacionals on es sortejaran regals donats pels comerços entre els que destaca les camisetes del Levante UD.

Un dels moments més destacats de la jornada serà la dançà que protagonitzarà Alicia Moreno junt a la seua Cort d’Honora partir de les 12:30 hores. El ball arrancarà en la plaça de la Companyia, a esquenes de la Llonja, i des d'allí avançarà fins a la Plaça del Doctor Collado.
Paralelament, hi haurà tot tipus de jocs per als més menuts organitzats per Creu Roja en colaboració de la delegació d'infantils de la comissió. Ademés, tindran lloc els següents events:
  • A les 11:00 hores: Actuació del grup de ball de la Falla Palmaret d’Alboraya.
  • A les 11:45 hores: Actuació de l’Associació Cultural Valçaina.
  • A les 12:30 hores: Espectacular dançà protagonitzada per la Fallera Major de Valéncia 2016, Alicia Moreno, i la seua Cort d'Honor.

Estos son els centres ocupacionals que participen en aquesta XIX edició dels Jocs Solidaris:
  • C.O. La Torre (Valencia)
  • C.O. Luz Verde (Valencia)
  • C.O. Los Serranos (Villar del Arzobispo)
  • C.O. Koynos (Godella)
  • C.O. Tola (Silla)
  • Associació Bona Gent (Valencia)