PAGINAS

jueves, 15 de diciembre de 2016

MyWigo seguirà lligada a la Falla Clero per tercer any consecutiu

MyWigo reprendrà les activitats dels anteriors eixercicis i enguany aumentarà el patrocini colaborant en l'allumenament de la comissió fallera.
MyWigo, marca valenciana de smartphones seguirà, per tercer any consecutiu, molt vinculada al món de les Falles. Despuix de dos anys de patrocini i amistat fallera, repetix acort en la Falla Clero en l'eixercici 2016 / 2017. Un acort que pretén reivindicar el protagonisme de la marca en el seu entorn i el respal a activitats lúdiques, festives i culturals que tenen un gran eixemple en l'excelent organisació per la Falla Clero.
En enguany tan especial per a la festa fallera, patrimoni immaterial de l'UNESCO, MyWigo continuarà recolzant a la festa, sent l'única marca comercial que lliga el seu nom al d'una comissió fallera. Un naming que apareixerà tant en la carpa fallera com en la demarcació en ple centre de la ciutat, ya que, com a novetat, enguany, MyWigo colaborarà en l'allumenament del barri. La marca valenciana ho farà en un dels barris on té més tradició l'encés de llums aportant un gran cartell de llums led en l'entrada de la demarcació fallera, el carrer Carlos Cervera amb esquina al carrer Russafa des del 3 de febrer fins al 20 de març.
“L'experiència en la Falla Clero ha segut excelent en els dos primers anys i en este tercer, en el que Valéncia celebra el reconeiximent de Patrimoni Immaterial de la Humanitat per l'UNESCO, no podíem faltar a la nostra cita”, explica Pablo Llopis, CEO de MyWigo. “De la mateixa manera que la festa fallera, en MyWiGo volem ser un referent en la nostra ciutat en una clara vocació internacional, com ya hem demostrat en la nostra implantació exterior”, senyala Llopis.
La Falla Clero colaborarà també en la recollida de joguets anual que organisa MyWigo per als hospitals valencians.
Per lo tant, l’aliança MyWigo - Clero es posa a treballar en les noves iniciatives per a les Falles de 2017. Noves sorpreses que s'aniran coneixent conforme s'acoste el més de març i que a bon segur portaran a cents de valencians i visitants a visitar la Comissió.
Iniciativa solidària
La primera de les iniciatives que posaran en marcha en conjunt serà la tradicional recollida de joguets, que per quart any consecutiu, organisa MyWigo per als hospitals valencians. D’esta forma la multinacional contarà en la colaboració de tota la Comissió de la Falla Clero, que tindran disponible el Casal per a donar joguets nous destinats als chiquets i chiquetes que tenen que passar estes festes ingressats en els hospitals. Una recollida que comença esta mateixa semana i s'estendrà fins al pròxim 31 de decembre.
Sobre MyWigo
MyWigo és una marca valenciana de smartphones els productes de la qual conten en una alta calitat, innovació tecnològica, atenció al client personalisada i soport tècnic local, a preus ajustats.
MyWigo pertany a la multinacional en sèu en Valéncia Cirkuit Planet que, des de la seua creació en 1999, ha creat una via de negoci focalisada en el disseny, desenroll i distribució de dispositius d'alta tecnologia a nivell mundial. Hui en dia, Cirkuit Planet és una companyia consolidada i en contínua expansió en presència en més de 90 paisos a lo llarc dels 5 continents.