PAGINAS

lunes, 15 de diciembre de 2014

Lucia i Mari Carmen, proclamades a Acàcies Picaio

El dissabte dia 13 va ser una cita especial en l'agenda de la comissió de Acàcies Picaio. Per la vesprada es va dur a terme la proclamació oficial dels màxims representants infantils de 2015, la chiqueta Lucia Paredes i Martínez, i el chiquet Marcos Fernando Sáez i Pajarón.
Començà la vesprada amb el tradicional berenar que ofereixen Fallera Major Infantil, junt al President Infantil, als menuts i a tots els seus convidats. A continuació es va iniciar l’acte protocolari al qual, tant Lucia com Marcos, van rebre els seus quadres acreditatius i l'estima dels seus en forma de flors i regals.
Per la nit aplegà el torn de la seua Fallera Major de 2015, la senyoreta Mari Carmen Benlloch i Almenar. Primer van poder gaudir tots els assistents del sopar que la Fallera Major va oferir.
Una vegada finalitzat, es va donar pas a l’acte oficial. La Fallera Major va rebre de mans del president, José Carrasco i Lucendo, el quadre que l'acredita com a màxima representant d'Acàcies Picaio per a les Falles de 2015. A més, van ser moltes les persones que van voler donar el seu suport a Mari Carmen, amb la seua presència, i també amb una llista molt llarga de detalls florals i altres presents per felicitar-la per la seua proclamació.
Des de açí la nostra enhorabona als quatre representants de 2015 d'aquesta comissió meravellosa de Benicalap.