PAGINAS

lunes, 8 de julio de 2019

La Falla El Palau renova a José Francisco Gómez Fonseca per a les Falles del 2020

  • L’artista alacantí realitzarà els dos monuments de les Falles del 2020
  • La comissió iniciarà al setembre un cicle d’activitats culturals i festives al voltant de la temàtica de les dos falles
Els representants de la comissió i l’artista en el moment de la signatura del contracte
La Falla Antiga Senda Senent - Alameda "El Palau" ha renovat el contracte amb José Francisco Gómez Fonseca per a les Falles del 2020. L'artista faller realitzarà els dos monuments -el gran i l'infantil- de la comissió "El Palau" per a les Falles del 2020.
L'acte protocol·lari de la signatura amb l'artista, celebrat el passat dimarts en el casal, va estat presidit per la presidenta, Begoña Gómez-Cencillo; les Falleres Majors del 2020, Carolina Almela i Sandy Quiles; i el propi artista. Al mateix també va assistir gran part de la comissió.
D'aquesta forma, la Falla Antiga Senda Senent - Alameda "El Palau" confia de nou en l'artista alacantí la realització dels dos monuments per al present exercici.
Gómez Fonseca ja va realitzar els monuments del passat exercici -"La granja escola" i "Amb molta màgia"- amb un gran resultat. Totes dues creacions van estar reconegudes pel jurat, obtenint dos premis de secció.
“La renovació de l'artista faller obeeix a la satisfacció pel treball realitzat l'exercici passat”, reconeix la presidenta de la comissió, Begoña Gómez-Cencillo. “És un artista al qual l'humil pressupost no espanta per apostar per ell, obtenint un magnífic resultat que va ser reconegut pel jurat”, recorda. “En aquests dies en què s'ha obert un debat sobre les mesures i altures dels monuments, l'artista mana a plasmar la seua idea en tota la seua extensió sense més límit que la seua imaginació i enteniment”, afig la presidenta.
CICLE D’ACTIVITATS
Al finalitzar les vacances d’estiu es descobrirà en un acte protocol·lari presidit per les Falleres Majors de la comissió el fil conductor dels projectes d’enguany.
A més, la Falla El Palau iniciarà al setembre un cicle d’activitats que s’estendrà fins al mes de març al voltant de la temàtica d’ambdós falles. La comissió infantil i la gran realitzaran dinàmiques musicals i artístiques relacionats amb els monuments.