PAGINAS

martes, 18 de junio de 2019

Carolina Almela i Sandy Quiles, nomenades Falleres Majors 2020 de la Falla El Palau

Fotografia: Joaquín Vilar
  • L’acte va tindre lloc el passat dissabte coincidint amb la festa de la nit de Sant Joan.
  • En paraules de la presidenta de la comissió, Begoña Gómez-Cencillo, “ser Fallera Major d’una comissió és, per a tota dona fallera de cor, un orgull i un privilegi”.
Carolina Almela i Sandy Quiles ja estan proclamades oficialment Falleres Majors de la Falla Antiga Senda Senent-Alameda “El Palau” per a les Falles del 2020.
L’acte protocolari, que es va celebrar el passat dissabte aprofitant la celebració de la nit de Sant Joan, va començar amb la lectura de l’acta d’aprovació en Junta General de les seues candidatures per part del secretari de la Falla, Javier Fuertes. Després, la presidenta de la comissió, Begoña Gómez-Cencillo, els va fer lliurament del pergamí acreditatiu del nomenament com a Falleres Majors de la Falla Antiga Senda Senent - Alameda.
Ambdues es van mostrar “molt contentes e il·lusionades” pel nou exercici faller, del qual seran les màximes representants de la comissió “El Palau”. A més, van voler agrair a tots els fallers i falleres la confiança depositada en elles.
Carolina serà la segona vegada que ostente la màxima representació de la Falla Antiga Senda Senent-Alameda, ja que va ser Fallera Major Infantil en l'exercici 2017-2018. Per contra, la seua germana Sandy s'estrena per primera vegada en el regnat.
“Ser Fallera Major d’una comissió és, per a tota dona fallera de cor, un orgull i un privilegi. Suposa esforços i dedicació, però quan se sent la festa i se sent la falla, tot sacrifici es converteix en moments inoblidables per als seus protagonistes”, va pronunciar la presidenta de la Comissió, Begoña Gómez-Cencillo, en el seu discurs.